Saturday, May 22, 2010

Thursday, May 20, 2010

Sakitnye!!


pagi tadi kaki aku kne sengat ngn mnatang nie!!
sakit dowh!!

Wednesday, May 19, 2010

Movie review 2

Malam tadi aku tengok cite IP MAN 2 kat lappy aku.
aku mintak kat Basyir Rionix.
Bagi aku, best la. Action die best. LAgi2 time die gaduh ngn mat saleh.
Seronok gile aku tengok mat saleh tu kne tumbuk. banyak kali aku ulang scene tu.
tak puas tengok skali! huhu.
tapi, yang tak boleh blah tengok scene last, 
bruce lee time kecik2 datang jumpe die. comel je. huhu.

 yip man terbaik! muke slamber jer. tak dek perasaan. huhu
_______________________________________________________________________

Dua minggu lepas aku tgk Iron Man 2 kat cinema.
best gak la action die. high tech robot, machine, rumah.
canggih2 sume. overall, best la..


The Orang Besi
Orang Besi's enemy. dah tua. tapi bole tahan hebat. huhu

Tuesday, May 4, 2010

Movie Review

Semalam aku tgk cite Niyang Rapik..

Moral of the story : Jangan rogol anak dara orang.

Minggu lepas aku tengok cite 3 idiot:

 Moral of the story: Blaja rajin2. Enjoy the moment in your school/university.

Malam tadi aku tgk cite V3.Samseng jalanan
Moral of the story : Jangan lawan cakap mak bapak, Jangan suka kencing orang, 
Rempit lah dengan berhemah

Pelik2 je movie aku tgk tu.
aku nak tgk Iron Man 2 ngn IP man 2!

Aku tak nak wat review pasal movie yang aku tengok pun. Saje je title tu.
Aku cume nak wat moral of the story je. Peace.